AMA counseling
Voor wie
------------------
Counseling
------------------
Relatietherapie
------------------
Familie-
  opstellingen

------------------
Workshops
------------------
Contact
------------------
Links
------------------
 

Workshops

Jij, je moeders dochter 

Moeder en dochter, vaak is dit een heel mooie band. Sowieso is het een bijzondere band. Een band, die je nooit kunt verbreken. Je bent nu eenmaal uit deze moeder geboren. Daar verandert nooit iets aan.
Veelal wordt de liefde van een moeder voor haar kind gezien als iets onvoorwaardelijks: een moeder wil nu eenmaal altijd het beste voor haar kinderen.
Des te zwaarder valt het tegen als dit niet zo is of voor het kind niet zo aanvoelt.

Wat heb je van je moeder geleerd? Wat heb je van haar overgenomen? Zijn er ook dingen waar je moeite mee hebt? Of waar je last van hebt? In deze workshop gaan we, aan de hand van oefeningen, onderzoeken hoe jouw band met je moeder is.
Datum op aanvraag. Kosten 35 euro

Liefde in Overvloed: jezelf ontmoeten in de ander

Een driedaagse relatietraining voor stellen en singles. Centraal in deze training staat de relatie met jezelf.

Ja, je leest het goed: een relatietraining voor stellen en singles! Of je nou lesbisch, hetero-, homo-, bi- of aseksueel bent; of je nou single bent of een relatie hebt met een of meerdere personen, het begint altijd met de relatie met jezelf. Als die goed is, heb je de ander eigenlijk niet meer nodig en heb je de keus om single te blijven of niet. Je hebt de vrije keus om anderen te laten delen in jouw geluk. Liefde in overvloed.

Ken je dit? Een relatie begint heel spannend, maar als de eerste verliefdheid voorbij is, ga je de schaduwkanten van je partner zien. Je gaat je ergeren aan bepaalde dingen en je partner stelt je wel eens teleur. Jullie hebben vaker van die gesprekken of ruzies waarvan je van tevoren eigenlijk al weet hoe het gaat aflopen… Het liefst zou je hem of
haar een beetje veranderen. Of misschien besluit je daarom maar om single te blijven: aan mijn lijf geen polonaise.
Dit zijn heel normale gedachten. Ieder mens neemt onbewust allerlei overtuigingen en patronen mee uit het gezin waarin hij is opgegroeid. En je partner heeft die ook, maar dan andere. Ongemerkt botsen er in jullie relatie twee families op elkaar. En bijna iedereen heeft ook wel ergens diep vanbinnen zo’n stemmetje dat zegt: “ik ben niet oké;
straks val ik door de mand!” En dan is het voor jou snel duidelijk: je partner moet jou ondersteunen, je probleem oplossen! Maar dat doet hij/zij natuurlijk niet! Integendeel, hij/zij probeert jou allerlei dingen op te leggen! De ander is als het ware de spiegel van je eigen gemis.
Probeer niet om je partner te veranderen, maar om jezelf volledig te omarmen, met al je zon- en schaduwkanten. Dan wordt de ander de spiegel van je eigen geluk. Zo geef je een nieuwe impuls aan je (liefdes-)leven.

Deze training wordt gegeven door Astrid van der Meijs en Wino Penris.
Data op aanvraag. De kosten bedragen
€ 195,- p.p.  

 

Familieopstellingenavond 

Voor meer informatie over familieopstellingen klik hier

Deze avond is een prima gelegenheid om een thema wat voor jou speelt uit te werken, of gewoon om meer te weten te komen over familieopstellingen.
Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan deze avond:

·    Je kunt een persoonlijk thema inbrengen en uitwerken in een opstelling. Op een avond is er ruimte voor 2 ŕ 3 thema's.
Uiteraard kun je iemand meenemen als je dat prettig vindt.

·    Je  kunt  als representant aan de opstellingen meedoen.

·    Je kunt je als toeschouwer komen en ervaren wat het met je doet.


De avonden worden begeleid door Astrid van der Meijs.
De kosten bedragen
€ 80 als je een thema wilt inbrengen.

Informatie en aanmeldingen:

033 3013613
info@amacounseling.nl